WorkZone Artikler

Artikler, whitepapers og anden dokumentation

Her finder du generelle artikler, whitepapers, og anden dokumentation for Workzone. Artiklerne er versions-uafhængig og dækker oftest over flere moduler ad gangen. Nogle artikler er dog versions-specifikke og/eller modul-specifikke.

Du kan finde Dokumentation for WorkZone version 2021.0 og frem her: WorkZone Dokumentationsportal

Hvis du har spørgsmål, tilbagemeldinger, kommentarer eller brug for yderligere vejledning, kan du kontakte vores supportafdeling via supportportalen eller på mail: workzone@kmd.dk.

EU GDPR and KMD WorkZone

Whitepaper describing how to configure WorkZone to enable support the EU GDPR ruleset, relevant for all versions of Workzone from 2018 and on.

EU GDPR WorkZone 2018 whitepaper (English)

Whitepaper der beskriver hvorledes WorkZone kan konfigureres til at understøtte opfyldelse af EU GDPR regelsættet, gældende for alle WorkZone versioner fra 2018 og frem.

EU GDPR WorkZone 2018 whitepaper (Dansk)

Modellering af forretningsobjekter i en virksomhedsspecifik informationsarkitektur

Få indblik i, hvordan man med udgangspunkt i præcis modellering af forretningsobjekter kan udnytte KMD WorkZones mange kapabiliteter til at udtrykke din forretnings kernefaglighed.

Modellering af forretningsobjekter i en virksomhedsspecifik informationsarkitektur (Dansk)

WorkZone Process & TLS 1.2

Artikel der beskriver hvordan WorkZone Process kan konfigureres til at benytte sikkerhedsprotokollen TLS 1.2 til kommunikation med e-Boks og Strålfors og andre fremtidige tjenester.

WorkZone Process and TLS 1.2 (Engelsk)

EU GDPR and KMD WorkZone

Whitepaper der beskriver hvorledes WorkZone kan konfigureres til at understøtte opfyldelse af EU GDPR regelsættet.

EU GDPR WorkZone 2018 whitepaper

WorkZone Process & TLS 1.2

Artikel der beskriver hvordan WorkZone Process kan konfigureres til at benytte sikkerhedsprotokol TLS 1.2 kommunikation med e-Boks og Strålfors og andre fremtidige tjenester.

WorkZone Process and TLS 1.2

Search