WorkZone Artikler

Artikler, whitepapers og anden dokumentation

Her finder du generelle artikler, whitepapers, og anden dokumentation for Workzone. Artiklerne er versions-uafhængig og dækker oftest over flere moduler ad gangen. Nogle artikler er dog versions-specifikke og/eller modul-specifikke.

Hvis du har spørgsmål, tilbagemeldinger, kommentarer eller brug for yderligere vejledning, kan du kontakte vores supportafdeling via denne mailadresse: support@kmd.dk.

EU GDPR and KMD WorkZone

Whitepaper describing how to configure WorkZone to enable support the EU GDPR ruleset, relevant for all versions of Workzone from 2018 and on.

EU GDPR WorkZone 2018 whitepaper (English)

Whitepaper der beskriver hvorledes WorkZone kan konfigureres til at understøtte opfyldelse af EU GDPR regelsættet, gældende for alle WorkZone versioner fra 2018 og frem.

EU GDPR WorkZone 2018 whitepaper (Dansk)

WorkZone Process & TLS 1.2

Artikel der beskriver hvordan WorkZone Process kan konfigureres til at benytte sikkerhedsprotokollen TLS 1.2 til kommunikation med e-Boks og Strålfors og andre fremtidige tjenester.

WorkZone Process and TLS 1.2 (Engelsk)

EU GDPR and KMD WorkZone

Whitepaper der beskriver hvorledes WorkZone kan konfigureres til at understøtte opfyldelse af EU GDPR regelsættet.

EU GDPR WorkZone 2018 whitepaper

WorkZone Process & TLS 1.2

Artikel der beskriver hvordan WorkZone Process kan konfigureres til at benytte sikkerhedsprotokol TLS 1.2 kommunikation med e-Boks og Strålfors og andre fremtidige tjenester.

WorkZone Process and TLS 1.2

Search