WorkZone Office

Versionsoversigt og dokumentation

Her finder du versionsoversigter og dokumentation for samtlige versioner af WorkZone Office.

WorkZone Office er baseret på Microsoft Office Add-ins Platform og er en central serverinstallation hvilket forenkler udrulningen og brugen af WorkZone, da WorkZone Office modulet ikke skal installeres på alle klientmaskiner.

Vær opmærksom på, at du ikke kan bruge både WorkZone Meeting og WorkZone Office. Der skal kun være et af produkterne installeret for at sikre, at WorkZone fungerer optimalt.

Hvis du ikke får løst dine udfordringer via dokumentationen nedenfor, bedes du venligst kontakte vores supportafdeling via supportportalen på www.support.kmd.dk eller på mail: workzone@kmd.dk.

Versionsoversigt 2020

WorkZone Office 2020.0

WorkZone Office 2019.3 frigives til Outlook on Windows desktop og Outlook Web Access. Modulet indeholder i denne første version et mødemodul der indeholder al WorkZone Meeting-funktionalitet.

Buildnr.: 20.0.19304.05
Frigivet: November, 2019

News (English)

Nyheder (Dansk)

Support matrix

Readme

Dokumentation

Brugervejledning

User guide (English)

Installationsinformation findes i KMD WorkZone Installation Guide.

WorkZone Office 2020.0

Buildnr.: 20.0.xxxxx.x

Frigivet: November, 2020

News (English)

Nyheder (Dansk)

Support matrix

Readme

Dokumentation

WorkZone Office

Brugervejledning WorkZone Office (Kommer snart)

Versionsoversigt 2019

WorkZone Office 2019.3

WorkZone Office 2019.3 frigives til Outlook on Windows desktop og Outlook Web Access. Modulet indeholder i denne første version et mødemodul der indeholder al WorkZone Meeting-funktionalitet.

Buildnr.: 19.3.19235.04
Frigivet: August, 2019

News (English)

Nyheder (Dansk)

Support matrix

Readme

Dokumentation

Brugervejledning

User guide (English)

Installationsinformation findes i KMD WorkZone Installation Guide.

WorkZone Office 2020.0

Buildnr.: 20.0.xxxxx.x

Frigivet: November, 2020

News (English)

Nyheder (Dansk)

Support matrix

Readme

Dokumentation

WorkZone Office

Brugervejledning WorkZone Office (Kommer snart)

Search