Warning: getimagesize(/home/customer/www/workzonesupport.kmd.dk/public_html/wp-content/uploadshttps://workzonesupport.kmd.dk/wp-content/uploads/2014/11/scanjour-kmd.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/workzonesupport.kmd.dk/public_html/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 115
Scanjour+kmd

KMD køber ScanJour

KMD har netop indgået aftale om at overtage it-virksomheden ScanJour, der står bag den udbredte WorkZone-suite, der understøtter effektiv sags- og dokumenthåndtering. Købet af ScanJour foretages som et element i KMD’s vækststrategi inden for det statslige marked.

Den danske it-virksomhed ScanJour er markedsledende inden for udvikling af it-systemer til sags- og dokumenthåndtering (ESDH) til den statslige sektor. KMD har netop indgået aftale om at overtage virksomheden. Købet skal ses som en understregning af KMD’s ambitioner om at vokse inden for det statslige segment.

Med købet overtager KMD hele ScanJours portefølje af produkter, kunder og partnere. ScanJour placeres som et datterselskab til KMD A/S, og KMD kan derfor sige velkommen til 54 nye ansigter i koncernen.

– ScanJour har de seneste år investeret kraftigt i en fornyet og stærk produktportefølje inden for sags- og dokumenthåndtering. De står som en solid leverandør i det statslige segment, og vi ser et betydeligt potentiale i at tilføje WorkZone-suiten til vores portefølje samtidig med, at vi får tilført yderligere markedsandele i en sektor, hvor vi har ambitioner om at vokse, siger KMD’s adm. direktør, Eva Berneke.

Og uddyber:

– KMD ønsker at understøtte den offentlige sektors digitaliseringsstrategi fuldt ud og ser købet som et robust fundament at bygge videre på i forhold til at løfte ESDH yderligere i sektoren. Herudover ser vi frem til at kunne byde velkommen til en række nye og dygtige folk, som kan være med til at løfte vores ambitioner på området.

Hos ScanJour ser man frem til at blive en del af KMD koncernen.

– ScanJour opererer i et meget konkurrencepræget marked. Selvom ScanJour har udviklet sig positivt over det sidste år og bl.a. opnået rentabel drift, så er ScanJour i bedre hænder hos en succesfuld og markedsledende spiller som KMD. Jeg er derfor meget tilfreds med, at ScanJour nu bliver en del af KMD koncernen. ScanJours stærke position inden for statsadministrationen og rentabel drift passer godt ind i KMD’s fremtidige strategi, hvor KMD har styrken og ambitionerne til at løfte ScanJour videre. Vores kunder kan se frem til en styrket udviklingsindsats af vores løsnings- og produktportefølje og vores dygtige medarbejdere kan imødese nye karrieremuligheder. Det er glædeligt, siger ScanJours bestyrelsesformand Tommy Valther Hansen.

Om ScanJour

SCAN JOUR A/S udvikler og leverer den udbredte WorkZone-produktsuite inden for sags- og dokumenthåndtering (ESDH). WorkZone produkterne effektiviserer og digitaliserer arbejdsprocesser, så medarbejdere let kan få adgang til den rigtige information på det rigtige tidspunkt. Dermed er WorkZone et helt centralt redskab, når eksempelvis en styrelse eller et ministerium skal udøve en god og effektiv forvaltning. ScanJour er grundlagt i 1983 og er med sine 54 ansatte i dag den førende danske leverandør på området. Kunderne inkluderer bl.a. Forsvaret, SKAT, DONG, HOFOR og Miljøministeriet.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark. Den unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede i den danske it-branche. KMD’s systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP. KMD tegner også morgendagen gennem ny teknologi. Virksomheden står blandt andet bag ny it til folkeskolen, som er med til at gøre hverdagen lettere for lærerne og øge elevernes indlæringsmuligheder. Koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.000 ansatte. KMD er ejet af Advent International og Sampension.

Kontaktinformation

KMD, pressechef Christoffer Hellmann, telefon 44 60 18 09, mobil 25 29 17 84, che@kmd.dk, Twitter: @Chris_Hellmann

ScanJour, formand Tommy Valther Hansen, telefon 29 41 14 80

Kontaktperson på vegne af fonde opereret af CapMan, som sælger: Anders Holmén, CapMan Technology, +358 50 593 8879

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Search