Warning: getimagesize(/home/customer/www/workzonesupport.kmd.dk/public_html/wp-content/uploadshttps://workzonesupport.kmd.dk/wp-content/uploads/2014/11/regnskabs_PM.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/workzonesupport.kmd.dk/public_html/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 115
Regnskabs PM

Solidt regnskab for 2013/14

Vi har for nylig præsteret et regnskab, som vi er temmelig stolte af. Det har resulteret i en pressemeddelelse, der lyder sådan her:

En appelsin i turbanen

Softwarehuset ScanJour A/S har på generalforsamlingen den 31. oktober 2014 netop godkendt et solidt regnskab for regnskabsåret 2013/14, som cementerer de seneste års transformationsproces. Regnskabet kommer i kølvandet på offentliggørelsen af, at ScanJour er blevet købt af KMD.

ScanJour går ud af regnskabsåret 2013/14 med en omsætning på DKK 78 mio. og et overskud på DKK 6,1 mio. på primærdriften, hvilket er en stigning på DKK 19,1 mio. i forhold til året før. ScanJour har dermed vendt de seneste års underskud til at være branchens mest effektive udbyder af ESDH (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering). Regnet pr. medarbejder leverer ScanJour branchens højeste omsætning med DKK 1,3 mio. pr. medarbejder.

Vejen fra en række svære år til ESDH-branchens bedste årsresultat er sket gennem en transformationsproces, hvor organisationen er blevet tilpasset samtidig med, at der er fastholdt tårnhøj investering i produkterne. ScanJour har således branchens højeste produktinvestering i forhold til omsætningen – i 2013/2014 var den 19%.

– Jeg er stolt og glad over at have stået i spidsen for det team, der vendte bundlinjen i ScanJour til et solidt overskud og vandt en række vigtige strategiske udbudssager hos bl.a. SKAT, Miljøministeriet og Region Hovedstaden. Samtidig har vi sendt en stribe nye softwareprodukter på markedet, herunder avanceret procesunderstøttelse, digital post og ikke mindst nye brugervenlige klienter. Alt i alt det, der har gjort ScanJour en attraktiv opkøbsmulighed for KMD, fortæller adm. direktør i ScanJour Gert Bendsen.

KMD’s investering i ESDH

ScanJours transformation er en stor del af årsagen til, at KMD har valgt at investere i ScanJour.

– ScanJour har været igennem en god og positiv udvikling og er en markant og solid leverandør i det statslige segment. Vores investering i ScanJour skal ses som et vigtigt led i vores ambitioner om at vokse på området. Med ESDH-suiten WorkZone kan KMD opfylde ambitionen om at blive en full-service leverandør inden for offentlig sags- og dokumenthåndtering. ScanJour giver KMD et godt fundament til at drive udviklingen af næste generations ESDH med fokus på innovation og værdi for kunden, siger Søren Henriksen, direktør i KMD og ny bestyrelsesformand i ScanJour .

Hovedtal fra regnskabet

Mio DKK 2013/2014 2012/2013 Difference
Omsætning 78,0 83,3 -4,7
EBIT 6,1 -12,9 19,0

Kontaktinformation

Adm, direktør i ScanJour Gert Bendsen, geb@scanjour.dk, 26314226

KMD, pressechef Christoffer Hellmann, telefon 44 60 18 09, mobil 25 29 17 84, che@kmd.dk, Twitter: @Chris_Hellmann

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Search